با انجام سه ماموریت در یک روز؛
نجات جان سه بیمار با تلاش تکنسین های اورژانس هوایی فارس
رئیس اورژانس فارس از انجام سه مأموریت اورژانس هوایی در استان طی یک روز خبر داد؛ مأموریتهایی که با همکاری منسجم تیمهای امدادی، خلبانان، اورژانس زمینی و نیروهای درمانی، منجر به انتقال سریع و ایمن سه بیمار بدحال به مراکز درمانی تخصصی در داراب و شیراز شد.
به گزارش روابط عمومی اورژانس فارس، دکتر مسعود عابد، با اعلام این خبر اظهار داشت: « امروز نوزدهم خرداد ماه، سه فروند بالگرد اورژانس هوایی فارس در مأموریتهایی جداگانه، بیماران بدحال را از شهرستانهای زریندشت، لار و لامرد به مراکز درمانی تخصصی منتقل کردند. این عملیاتها نقش مؤثری در نجات جان بیماران و ارتقای کیفیت خدماترسانی در مناطق کمبرخوردار و دورافتاده استان داشته است.»

دکتر عابد تصریح: اولین مأموریت توسط بالگرد اورژانس داراب در ساعت ۱۲:۵۹ انجام شد. در این عملیات، یک مصدوم حادثه رانندگی ناشی از واژگونی خودرو پراید از بیمارستان امام موسی کاظم (ع) حاجیآباد زریندشت به بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) داراب منتقل شد. این مأموریت در ساعت ۱۴:۰۴ با موفقیت به پایان رسید. انتقال بیمار با همکاری مؤثر اورژانس زمینی انجام شد.
او افزود، دومین مأموریت مربوط به بالگرد اورژانس لار بود که در همان ساعت ۱۲:۵۹ به پرواز درآمد. این مأموریت جهت انتقال یک بیمار پیوندی از فرودگاه لار – که از بندرعباس به لار منتقل شده بود – به بیمارستان پیوند شیراز انجام شد. بالگرد در ساعت ۱۷:۵۰ در شیراز به زمین نشست و با همکاری اورژانس زمینی، بیمار به مرکز درمانی منتقل شد.
این مقام مسوول در ادامه گفت: سومین و طولانیترین مأموریت روز توسط بالگرد اورژانس شیراز انجام شد. این پرواز در ساعت ۱۳:۱۵ به مقصد فرودگاه لامرد انجام گرفت و طی آن بیمار قلبی منتقل شده از بیمارستان بعثت اشکنان، با حمایت درمانی پیشرفته، به بیمارستان نمازی شیراز انتقال یافت. در این مأموریت نیز همکاری تنگاتنگ اورژانس زمینی در لحظات انتقال نقش کلیدی ایفا کرد.
رئیس اورژانس فارس در ادامه با تأکید بر اهمیت اورژانس هوایی در استان گفت: «با توجه به وسعت جغرافیایی و پراکندگی جمعیت در این استان، ارتقای عملکرد ناوگان اورژانس هوایی از اولویتهای اصلی ماست. هدف ما این است که هیچ بیماری به دلیل بُعد مسافت یا نبود امکانات تخصصی، از دریافت خدمات درمانی باکیفیت محروم نماند.»
وی همچنین با قدردانی از تلاشهای مستمر خلبانان، تکنسینهای اورژانس هوایی و زمینی، و عوامل پشتیبانی، افزود: «هماهنگیهای دقیق بین بخشی و آمادگی بالای تیمهای عملیاتی، ضامن موفقیت چنین مأموریت هایی است. از همکاری صمیمانه دانشگاههای علوم پزشکی، بیمارستانهای مبدأ و مقصد، فرودگاهها و سایر نهادهای دخیل نیز قدردانی میکنم.»
پایان خبر
نظر دهید