دیدار رئیس حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه با سرپرست جدید هلال احمر استان

دیدار محمدجواد مرادیان با سرپرست جدید هلال احمر استان و راههای افزایش همکاری بین دو سازمان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان فارس؛ دکتر محمدجواد مرادیان ضمن تبریک انتصاب ایشان به عنوان سرپرست جمعیت هلال احمر استان فارس گفت: استان فارس جزء معدود استان هایی است که اورژانس و هلال احمر در کنار هم هستند و نه در مقابل هم و حال با انتصاب شما به عنوان سرپرست هلال احمر استان فارس ما امیدوار به همکاری و هماهنگی های بیشتر بین دو سازمان هستیم.

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همچنین گفت: اورژانس و هلال احمر در حوادث و بالایا خط مقدم هستند و اوج نیاز این دو سازمان به همکاری و هماهنگی بیشتر در مواقع بحران می باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس با تاکید بر هم افزایی بین دستگاه ها برای ارتقاء سلامت مردم اذعان کرد: کمک رسانی به آسیب دیدگان جزء اصول و اهداف جمعیت هلال احمر است.

مرادیان در پایان ضمن اشاره به موضوع اعتکاف و همزمانی آن با طرح امداد نوروزی گفت: با توجه به اینکه ایام اعتکاف امسال همزمان با اجرای طرح امداد نوروزی می باشد، نیاز است که در جلسه ایی هماهنگی های لازم جهت پوشش امدادی این مراسم توسط اورژانس ۱۱۵ و سازمان هلال احمر انجام شود.