در آیین بزرگداشت روز پرستار از ۱۰ نفر از پرسنل اورژانس فارس تقدیر شد

صبح امروز به مناسب گرامیداشت روز پرستار دانشگاه علوم پزشکی شیراز از برترین های این حوزه تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان فارس؛ در این مراسم که به مناسبت تولد حضرت زینب (س) و روز پرستار برگزار شده بود از ۱۰ نفر از پرستاران اورژانس استان نیز تقدیر شد.

دکتر علی بهادر رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تبریک روز پرستار به تمامی کارکنان این عرصه، گفت: هر روز سال روز پرستار است چون این فرشتگان سفید پوش هر لحظه در حال پرستاری از بیماران هستند.

وی پرستاری را رکن اصلی چرخه درمان دانست و افزود: پرستاران جز رکن اصلی چرخه درمان هستند و پزشک بدون پرستار کاری نمی تواند انجام دهد و چرخه درمان ناقص می شود.

دکتر بهادر ضمن اشاره به عظم جدی دانشگاه در خصوص پرداخت مطالبات پرستاران؛ گفت: وضعیت اقتصادی، وضعیت مطلوبی نیست با این حال همیشه سعی کرده‌ایم که مطالبات پرستاران به موقع پرداخت شود و این کمترین کاری است که مجموعه دانشگاه علوم پزشکی می تواند در جبران زحمات شبانه روزی پرستاری انجام دهد و بنده خودم را مکلف می دانم که به جد پیگیر این موضوع باشم.

در انتهای این مراسم از پرستاران نمونه استان تقدیر شد.

سیما دیوارگر، حسین بهادری، اسماعیل پناهی، هادی زارع زاده و حسن همتی از شیراز و زینب مهرابی، سعید زارعی، ابوذر نگهداری، شریف شاهینی و محمدعلی پرنیانی از دیگر شهرستان های استان، نفراتی بودند که از مرکز اورژانس استان، در این مراسم تقدیر شدند.