در راستای کاهش خسارات چهارشنبه پایان سال برگزار گردید

طرح آموزش همگانی اصول ایمنی و کمک های اولیه توسظ اورژانس ۱۱۵ فارس

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ فارس، مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از اطلاع رسانی، آموزش و ترویج فرهنگ کمک های اولیه با استفاده از ظرفیت های موجود استان و شهرستانی مرتبط با حوادث چهارشنبه آخر سال خبر داد و گفت: از ابتدای اسفند ماه امسال، با هدف کاهش حوادث احتمالی مربوط به آتش سوزی و استفاده از مواد محترقه، بیش از ۵۰ مدرسه، مساجد، حسینیه و ادارات از اصول ایمنی ، آموزش کمک های اولیه و احیا قلبی -ریوی کارشناسان فوریت های پزشکی فارس بهره مند شدند.

“دکتر محمد جواد مرادیان” بی توجهی به نکات ایمنی چهارشنبه سوری و سهل انگاری در این روز را عامل مهمی در ایجاد خسارات مالی و جانی جبران ناپذیر دانست و افزود: ارائه آموزش های لازم می تواند در کاهش خسارات چهارشنبه آخر سال سهم به سزایی داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: در همین راستا تدابیر ویژه ای با آگاه سازی و اشاعه فرهنگ امداد و کمک های اولیه در پیشگیری از حوادث و ارتقا کیفیت خدمات رسانی اندیشیده شده است.

مدیر مرکز حوادث دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تشکیل کمیته های مرتبط و ارائه آموزش های ایمنی و امدادی به دانش آموزان و عموم مردم در سطح استان و شهرستان را مطابق با توانایی و روحیات مردم توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی فارس از راهکارهای اتخاذ شده در جهت کاهش بروز خطرات عنوان کرد.

“دکتر مرادیان” در پایان ضمن اشاره به امادگی کامل نیروهای امدادی جهت پوشش حوادث این روز، از کودکان، سالمندان، زنان باردار و بیماران قلبی خواست تا به منظور کاهش آسیب ناشی از صدای مهیب مواد محترقه از تردد غیر ضروری در خیابان خودداری کرده و توصیه های پیشگیرانه برای عموم را جدی تلقی کنند.