• 1401/05/25
  • - تعداد بازدید: 11
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

انجام بیش از 63 هزار عملیات امدادرسانی در اورژانس فارس از ابتدای سال 1401/ قدردانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از عملکرد اورژانس فارس

انجام بیش از 63 هزار عملیات امدادرسانی در اورژانس فارس از ابتدای سال 1401/ قدردانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از عملکرد اورژانس فارس

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به حضور تکنسین ‌های اورژانس پیش‌ بیمارستانی فارس در بیش از 63 هزار عملیات امدادرسانی از ابتدای سال تاکنون، از تلاش های آنان در تامین سلامت مردم استان قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «مهرداد شریفی» با بیان اینکه مجموعه اورژانس فارس و کادر درمان با تمام توان در حال خدمت هستند، گفت: مجموعه اورژانس فارس در قالب 221 پایگاه شهری و جاده‌ای، پنج پایگاه هوایی و با کمک سه دستگاه اتوبوس آمبولانس، در حوزه پیش بیمارستانی به مردم استان ارائه خدمت می کند.

او با اشاره به انجام 108 مورد عملیات امدادی موفق در اورژانس هوایی فارس از ابتدای سال جاری افزود: اورژانس هوایی فارس دارای پنج فروند بالگرد مستقر در شهرهای شیراز، لار، جهرم، داراب و آباده است.

تلاش 5 ساعته تکنسین های اورژانس هوایی آباده در کمک به مصدومان سقوط هوایپمای آموزشی

دکتر شریفی در ادامه به حادثه اخیر سقوط یک فروند هواپیمای آموزشی سبک در ارتفاعات سد درودزن اشاره کرد و گفت: به دلیل نبود امکان دسترسی مناسب به مصدومان این حادثه، بالگرد اورژانس آباده به محل حادثه اعزام شده و طی یک عملیات پنج ساعته و فداکاری و تلاش تکنسین های اورژانس هوایی آباده در پیمودن بیش از یک کیلومتر مسیر کوهستانی و سخت گذر، مصدومان این حادثه به مراکز درمانی منتقل شدند.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اهمیت خدمات اورژانس هوایی در نجات جان مصدومان افزود: این ایثار و فداکاری کارکنان اورژانس آباده، گویای عزم اورژانس هوایی فارس در زمینه خدمت رسانی هر چه بهتر به بیماران و مصدومان است.

دکتر شریفی با اشاره به جایگاه ارزشمند خدمات تلاشگران عرصه مدیریت حوادث و فوریت ‌های پزشکی یادآور شد: این جایگاه زمانی نمایان می شود که تکنسین های اورژانس 115 در نخستین لحظات بروز یک حادثه بر بالین مصدومان و نیازمندان دریافت خدمات درمانی حاضر شده و حفظ حیات آنان را بر عهده می‌ گیرند.

او افزود: فعالیت شبانه روزی مجموعه مدیریت و کارکنان اورژانس فارس با پاسخ به تماس های مکرر و هدایت مددجویان و نیز حضور بر بالین مددجویان و نجات جان آنها، سبب شده تا به عنوان جهادگران خط مقدم حوزه سلامت از آنان یاد شود که این ایثارگری ها، همواره ستودنی، مثال زدنی و بی شک مایه آرامش جامعه است.

اهمیت یادگیری کمک‌ های اولیه و آموزش آن به دیگران

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اهمیت یادگیری کمک‌ های اولیه و آموزش آن به دیگران گفت: توصیه می شود شهروندان در زمان وقوع حادثه با خونسردی کامل، اطلاعات را به طور دقیق به مرکز اورژانس گزارش دهند و تماس ‌گیرنده تا هنگام حضور عوامل اورژانس محل حادثه را ترک نکند، زیرا او تنها پل ارتباطی برای امدادرسانی به مصدومان حادثه پیش از رسیدن نیروهای اورژانس است.

دکتر شریفی یادآور شد: مرکز ارتباطات اورژانس فارس، مرکز هدایت عملیات بحران (EOC) دانشگاه و مرکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه (MCMC) نیز به صورت 24 ساعته در راستای هماهنگی بهینه و ارائه خدمات بهداشتی درمانی در حال فعالیت هستند./ا.خسروجردی

 
  • گروه خبری : اخبار,اسلایدشو
  • کد خبری : 65020
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید